ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

Η ώρα της κρίσεως πλησιάζει!

Κατά την ανακοίνωση χθες των αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου του 2011 η τσιμεντοβιομηχανία ΤΙΤΑΝ ανακοίνωσε επί πλέον ότι η ζήτηση τσιμέντου στην Ελληνική αγορά κατά την ίδια περίοδο έπεσε κατά 35% σε σχέση με πέρυσι και έφτασε τα επίπεδα της δεκαετίας του 1960!


Λίγο νωρίτερα η Στατιστική Υπηρεσία είχε ανακοινώσει ότι οι οικοδομικές άδειες υπεχώρησαν τον Ιανουάριο του 2011 κατά 73% σε όγκο, πράγμα που προδιαγράφει πολύ δυσμενείς εξελίξεις για τη οικοδομική δραστηριότητα κατά τους προσεχείς μήνες και ακόμη δυσμενέστερες για τη ζήτηση τσιμέντου, που φαίνεται ότι θα κατευθυνθεί προς τα επίπεδα της δεκαετίας του 1950!
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, υστέρηση κατά 1,2 δις ευρώ παρουσιάζουν τα έσοδα του προϋπολογισμού κατά το πρώτο τετράμηνο!
Είναι φανερό ότι η οικονομία φθίνει και τα έσοδα του Κράτους μειώνονται, και θα συνεχίσουν να μειώνονται όσο η οικονομία θα συνεχίσει να φθίνει, και θα συνεχίσει να φθίνει όσο η Κυβέρνηση την μαστιγώνει. Βασικά, δεν φαίνεται να τους ενδιαφέρει η οικονομία, θέλουν μόνο τα λεφτά!
Οι οιωνοί είναι εξαιρετικά δυσμενείς, και οι διάφοροι σχολιαστές συνεχίζουν να καυγαδίζουν γύρο από τα όσα είπε ο κ. Στρος Καν σχετικά με τις υπόγειες η μη ενέργειες του κ. Παπανδρέου για την υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ.
Κανείς δεν αναλογίζεται ότι η χώρα έχει δρομολογηθεί σε μια πορεία καταστροφής και ότι θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες σε εκείνους που πυροδότησαν το αποτρόπαιο αυτό σπιράλ θανάτου, και που δεν είναι άλλοι από τον Πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου και την Κυβέρνηση των άσχετων, όχι όμως και αθώων, φίλων του, υπό τα όμματα μιας αμήχανης και ανίκανης αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις άναρθρες κραυγές των εξ αριστερών "συντρόφων" που έκπληκτοι παρακολουθούν τον παράδεισο που χάνεται…
Όλοι νοιώθουμε ότι η ώρα της κρίσεως πλησιάζει, για όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: