ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ, ΚΟΒΕΤΑΙ!


Απόστολος Πιερρής

Ο Ελληνικός Λαός ζει ένα φρικτό εφιάλτη.
Οι ηγεσίες αυτής της χώρας έχουν καταρρεύσει.
Όλα πληρώνονται με το παραπάνω. Δεν είναι καλό να επενδύεις στην αναξιοκρατία για να κρατήσεις τα δόλια κέρδη σου. Και αυτό ακριβώς έκανε το Καθεστώς της χώρας. Για να επιβιώσει σε ένα περιβάλλον oξυνόμενου ανταγωνισμού δημιούργησε ένα σύστημα ηγετικής αναξιοκρατίας.

Η μέθοδός του είναι απλοϊκή όπως όλες οι πονηράτζες.
Δεν αφήνει διεξόδους. Φτιάχνει λαβυρίνθους. Φράζει τις οδούς αυτοδιευθέτησης στην κοινωνία. Καλλιεργεί εσκεμμένα το χειρότερο. Διαβάλλει το καλύτερο.
Συνηθίζει την κοινωνία σε μια δίαιτα αηδιαστική.  Η γεύση ξεχνάει το νόστιμο. Η γελοιότητα περνιέται για εξυπνάδα. Το αδιέξοδο φαντάζει η φυσική κατάσταση των πραγμάτων.
Οι περιφερόμενοι Παληάτσοι του καθεστώτος είναι ειλικρινείς στην φαυλότητά τους όταν υποστηρίζουν πως δεν έχουν εναλλακτικό σχέδιο.
Δεν έχουν κανένα σχέδιο. Ούτε Α ούτε Β.
Το ατού τους είναι να έχουν κάνει το πρόβλημα της χώρας άλυτο.
Λένε στους εταίρους τώρα: «ότι και να κάνετε, εσείς θα έχετε το πρόβλημα. Εμείς ούτε ξέρουμε ούτε μπορούμε ούτε θέλουμε να το λύσουμε».
Η λύση του προβλήματος της χώρας σημαίνει την καταστροφή του Καθεστώτος και την εξαφάνιση των Παληάτσων του. Και την προϋποθέτει.
Λένε στους ευρωπαίους: «διαχειριστείτε το θέμα μας.  Είμαστε πολύ μικροί για να κωλώσετε από το βάρος μας. Και αν μας λιώσετε σαν βδέλλες τί θα πεί ο κόσμος.  Πέντε μήνες χάνετε τον καιρό σας για ένα ασήμαντο φορτίο; Έτσι και αλλιώς θα μας έχετε πάντα στην πλάτη σας. Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση γιατί έχουμε καταστρέψει το έδαφος για την καρποφορία της».
Φυσικά όποιος φέρεται έτσι, προσφέρεται ως δούλος. Δούλος κατά φύσιν είναι αυτός που δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματά του. Διάκριση μεταξύ των «δεν ξέρει», «δεν μπορεί» «δεν θέλει» είναι μάταιες νεωτερικές ευαισθησίες. Δεν έχει σημασία για τον Ελληνικό Θεό.
Και το δουλικό Καθεστώς είναι πονηρό. Πονηρότερο του κακού δούλου του Ευαγγελίου.  Εκείνος ο ανεπρόκοπος έκρυψε, αλλά και παρέδωσε ζητηθείς το τάλαντο που ο Κύριός του του έδωσε. Τούτοι τόφαγαν το τάλαντο και θέλουν κιάλλο – επειδή είναι λίγο για την περιουσία του Κυρίου κι αυτοί ασήμαντοι για τους σκοπούς του.
Αυτή είναι η ουσία της στάσης του Καθεστώτος και των επίσημων Θαλαμηπόλων του.
Όλα τα άλλα είναι ικεσία για να τους δώσουν ένα φύλλο συκής.
Μην ακούτε τον θόρυβο που κάνουν: προσέξτε το σήμα. Δείχνουν να κόπτονται για κόκκινες γραμμές και δίκαια και θέματα αρχής και αξιοπρέπειες και έντιμες λύσεις και μεγάλες μεταρρυθμίσεις, ενώ όλη τους η διαπραγμάτευση, στην καλύτερη των περιπτώσεων, γίνεται για μερικά δέκατα του εκατοστού πάνω κάτω σε λογιστικά μεγέθη. Έτσι κερδίζουν αξιοπιστία οι ουτιδανοί κομπάρσοι της ιστορίας ενός έθνους και έτσι οδηγούν τα πεπρωμένα του.
Να λοιπόν γιατί το ΝεοΕλληνικό Κατεστημένο έχει επιβάλλει υποκουλτούρα παντού.
Να μην είναι τίποτα το καλό και υψηλό και μεγάλο γύρο, να μην υπάρχει λίγο άγιο χώμα να βλαστήσει το άνθος του Ελληνισμού.
Έφτιαξαν την Νέα Ελλάδα και το Κράτος τους τέλειο Γόρδιο δεσμό ρίχνοντας το επίπεδο παντού.
Αλλά οι Γόρδιοι δεσμοί δεν λύνονται, κόβονται.
Ιδού η ευκαιρία.
Στο βαθύτερο σκοτάδι της νύχτας είναι δίπλα η αυγή.
Με ένα σμπάρο όλα τα τρυγόνια.
Αυτό το λένε Συνολική Στρατηγική.

Το δ’ ευ νικάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: