ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Θριαμβολογίες του κυβερνητικού εκπροσώπου

Επιτυχημένη χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής τη δημοπρασία των εντόκων γραμματίων …

42 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα θα κοστίσουν τα 1950 που δανειστήκαμε σήμερα για έξη μήνες, περισσότερα σε τόκους, από όσα κόστιζαν πριν από 15 μήνες, στις 13-10-2009, μια ’βδομάδα μετά τις εκλογές, όταν δανειστήκαμε με επιτόκιο 0,59%!

Ο κ. Πεταλωτής όμως είναι ευχαριστημένος, γιατί, έστω και ακριβά, βρήκαν τα λεφτά που τους έλειπαν για (να μην πέσουν και) να συνεχίσουν τη νομή της εξουσίας!

Το ότι η χώρα βυθίζεται δεν τους νοιάζει, αρκεί που κερδίζουν χρόνο. Η νομή της εξουσίας απαιτεί χρόνο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: