ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Κατάληψη Νομικής

“… 230 μετανάστες έχουν εγκατασταθεί σε χώρο της Νομικής Σχολής, με αίτημα να τους χορηγηθεί άδεια παραμονής στη χώρα μας, ενώ ακόμη 50 έχουν καταλάβει το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.”
“Εντολή να ληφθούν όλα τα μέτρα και να αποδοθούν οι ευθύνες" έδωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή για το θέμα της κατάληψης της Νομικής από μετανάστες.«Η μετατροπή της Νομικής σε καταυλισμό μεταναστών είναι πέρα από τα όρια κάθε ανοχής», δήλωσε η κ. Διαμαντοπούλου και κάλεσε τις πρυτανικές αρχές «να πάρουν την πρωτοβουλία, να υπερασπιστούν την ακαδημαϊκή λειτουργία».

«Η προστασία του Πανεπιστημιακού Ασύλου είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των Πανεπιστημιακών Αρχών», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσής, απαντώντας στις επικρίσεις για μη επέμβαση της αστυνομίας σχετικά με την κατάληψη της Νομικής.
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι «ο υπάρχων νόμος, που ψηφίστηκε επί ΝΔ, προβλέπει συγκεκριμένες διαδικασίες για την άρση του ασύλου και αυτούς ακολουθεί η κυβέρνηση»

Είναι σχεδόν διασκεδαστικό!
Ο πρωθυπουργός ζητάει από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να ληφθούν μέτρα, η Υπουργός Παιδείας ζητάει από τις Πανεπιστημιακές Αρχές να υπερασπιστούν την ακαδημαϊκή λειτουργία, ο Παπουτσής περιμένει τις Πανεπιστημιακές Αρχές να κάνουν τη δουλειά, και ο Παπανδρέου τονίζει ότι εφαρμόζει το νόμο της ΝΔ!

Αυτή είναι η Κυβέρνηση, αυτός ο Πρωθυπουργός, αυτοί και οι Υπουργοί του.
Όλο και πλησιάζουμε στην ημέρα που η Αστυνομία θα αρνηθεί να εκτελέσει εντολές, μια και ουδείς αναλαμβάνει τις πολιτικές του ευθύνες.
Εκείνη την ημέρα θα πέσουν, όπως το ‘74 η «κυβέρνηση» Ανδρουτσοπούλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: