ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Όλα για την πέμπτη δόση των «κουτόφραγκων».

Ας μη γελιόμαστε και μεταξύ μας. Το πραγματικό πρόβλημα της κυβέρνησης, αλλά και όλου του κρατικοδίαιτου καθεστώτος αυτή τη στιγμή, δεν είναι η ανάπτυξη και τέτοια παραμύθια, αλλά η εξασφάλιση της πέμπτης δόσης και κάθε δόσης από τα 110 δις (και βλέπουμε), από τους «κουτόφραγκους» της τρόϊκας. 
Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει κανείς αφελής που να πιστεύει ότι αυτό το κρατικοδίαιτο καθεστώς που έχει αδειάσει τα δημόσια ταμεία, που έχει αδειάσει τα ασφαλιστικά ταμεία και που συνεχίζει να απομυζά μέσω της υπέρογκης φορολογίας κάθε οικονομική ικμάδα των πολιτών, θα μετατραπεί ξαφνικά σε ένα παραγωγικό και φιλολαϊκό καθεστώς; Είπαμε, αλλά όχι και τόση αφέλεια πια!!
Όσο μπορούσε αυτό το καθεστώς να την βολεύει με τα χρήματα των δανείων και με όσα κατάφερνε να πιάσει από την φορολογία από τα συνήθη υποζύγια, όλα ήταν καλά. Μόλις κλάταρε ο τομέας των δανείων, έπρεπε να βρεθεί τρόπος που θα κάλυπτε αυτή τη ροή χρήματος. Η εύκολη οδός, για ένα σπάταλο και αντιπαραγωγικό καθεστώς, δεν ήταν άλλη από το ΔΝΤ και το μνημόνιο. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν όλοι γιατί σύσσωμο το καθεστώς στηρίζει το μνημόνιο και το θεωρεί «ευλογία». Κανένα από τα κρατικοδίαιτα παράσιτα δεν νοιάζεται για την υποθήκευση και την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, αφού έτσι κι αλλιώς, αυτή τη δημόσια περιουσία διασπάθιζαν και πριν.
Έτσι αντικατέστησε αμέσως τη διακοπείσα ροή χρήματος των δανείων με τη ροή χρήματος από τους «κουτόφραγκους», υπογράφοντας απίστευτα μνημόνια και δίνοντας υποσχέσεις που ουδέποτε είχε πρόθεση να τηρήσει. Έτσι τουλάχιστον νομίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: