ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

26%: Να φύγουμε από το Eυρώ!

Στο 26% ανέρχεται το ποσοστό εκείνων που ζητάνε έξοδο της χώρας από το Ευρώ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για την εκπομπή του Mega «Ανατροπή» .Αν λάβουμε υπ’ όψη μας ότι κανένα από τα κόμματα δεν υποστηρίζει αυτή τη θέση, πρόκειται για αληθινή επανάσταση! Ο λαός συνειδητοποιεί το αδιέξοδο, και βλέπει ότι άλλη λύση, από το να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να προχωρήσουμε στηριζόμενοι στις δυνάμεις μας, δεν υπάρχει.
Προφανώς μια τέτοια εξέλιξη συνδέεται με απόρριψη του χρεωκοπημένου πολιτικού συστήματος, εξοβελισμό εκείνων που κατέστρεψαν τη χώρα, και την υιοθέτηση ενός νέου ρηξικέλευθου πλαισίου που θα δώσει τη δυνατότητα να αναδειχθεί μια νέα πολιτική ηγεσία από τα καλύτερα παιδιά του Ελληνικού λαού, μακριά από τη σημερινή οικογενειοκρατία των εκφυλισμένων γόνων και των συμπλεγματικών φίλων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: