ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011

Συγκέντρωση «αγανακτισμένων» στην πλατεία Συντάγματος

Συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποίησαν οι «αγανακτισμένοι».
«Ξεκινήσαμε αγανακτισμένοι, συνεχίζουμε αποφασισμένοι και σε λίγο θα είμαστε μαζικά εξεγερμένοι για να φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ», ανέφεραν σε σχετική τους ανακοίνωση.

Συλλαλητήρια στους δρόμους γύρω από τη ΔΕΘ διοργανώνουν την επόμενη εβδομάδα (Σάββατο 10 Σεπτέμβρη) οι «αγανακτισμένοι» της Θεσσαλονίκης.

Το κίνημα των «αγανακτισμένων» είναι πιθανό να εξελιχθεί σε μοχλό σημαντικών για τη χώρα πολιτικών εξελίξεων.
Η Κυβέρνηση προτιμάει συγκεντρώσεις των συντεχνιών στην έκθεση της Θεσσαλονίκης, παρά τους αγανακτισμένους, ακούστηκε απόψε στο «μεγάλο» κανάλι!
Πράγματι, φαίνεται ότι το κίνημα αυτό δεν το ελέγχουν, παρά τις προσπάθειές τους, με τη βοήθεια διαφόρων ομάδων που έχουν εμφανισθεί με διάφορες λεοντές…

Δεν υπάρχουν σχόλια: