ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

Οι "αποστάτες", τα "δεκανίκια", και η "εθνική συνεννόηση" - Ζόμπι και άταφοι νεκροί.

Πριν καλά – καλά προλάβουν οι ξένοι επίτροποι να ολοκληρώσουν την επιθεώρηση, οι «δικοί μας» αρχίσανε τον καυγά.

Στη χρεωκοπημένη Ελλάδα, τα κόμματα δεν είναι ελεύθερες ενώσεις ελεύθερων πολιτών, αλλά στρατόπεδα, στρούγκες και μαντριά! Η αποχώρηση από ένα κόμμα είναι αποστασία. Ένας ιδιάζων ταλιμπανισμός κυριαρχεί στην κορυφή, τη στιγμή που η βάση υποφέρει και αγωνιά χωρίς ελπίδα.
Αποχώρησαν για να προχωρήσουν σε "εθνική συνεννόηση" όπως είπαν. Η εθνική συνεννόηση μας μάρανε. Και γιατί εθνική; Μήπως έχουμε τους Βούλγαρους ή τους Τούρκους να αντιμετωπίσουμε; Όχι βέβαια. Το ανίκανο, και όχι μόνο, πολιτικό σύστημα, ψάχνει τρόπο για να διασωθεί. Με πρόσχημα τη σωτηρία της χώρας που το ίδιο κατέστρεψε, προσπαθεί να βγει αλώβητο και αθώο, σκαρφιζόμενο ό,τι πιο απίθανο μπορεί κανείς να σκεφτεί.
Δεν χρειαζόμαστε δεκανίκια λένε οι άλλοι, έχουμε δίπλα μας το λαό! Δεν προκύπτει όμως κάτι τέτοιο, αν κοιτάξουμε τα νούμερα. Οι αριθμοί άλλα λένε. Ο λαός είναι βέβαιο ότι δεν είναι δίπλα τους και όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται να πάρει θέσεις απέναντι. Οι ένοχοι, όσο κι αν παριστάνουν τους ψύχραιμους, τρέμουν το ξέσπασμά του…

Ανοίγουν σιγά-σιγά οι ντουλάπες και τα πτώματα βγαίνουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας σαν ζόμπι, άταφοι νεκροί, που περιμένουν τον οριστικό ενταφιασμό τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια: