ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Τα 110 δις και οι πολιτικές (ή μήπως ποινικές) ευθύνες?

Όποιος δεν ψηφίσει μεθαύριο τον «Γιώργο» θα πρέπει να βρει 110 δισεκατομμύρια!

Μάλιστα αυτό είναι το υπέρτατο (και ύστατο;) επιχείρημά τους. Μπορούν και βρίσκουν λεφτά, που εμείς οι κοινοί θνητοί αδυνατούμε, και αλλοίμονό μας αν δεν τους ψηφίσουμε!
Βρήκανε 110 δισεκατομμύρια, αφού πρώτα υποθήκευσαν τη Χώρα, με τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια, υπό την δαμόκλειο σπάθη της Αγγλικής (νέο-αποικιακής) δικαιοδοσίας, σύμφωνα με τα συμφέροντα των δανειστών.
Άνθρωποι που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους, που ζουν πλουσιοπάροχα δαπάναις άλλων (ημών), μας προκαλούν ότι δεν μπορούμε να βρούμε δανεικά! Έτσι είναι, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πληρώνουμε τα δικά τους…
Ο Nouriel Roubini το είπε καθαρά. Είναι αδύνατον να εξυπηρετήσουν το χρέος τους! Αυτοί όμως εκεί! Πρέπει να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των Ευρωπαϊκών τραπεζών και της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών, αναλώμασιν ημών, που θα πληρώσουμε πολύ ακριβά όταν έρθει εκείνη η ώρα.
Προσπαθούν να μας φοβίσουν, ενώ το αντίθετο θα ‘πρεπε να γίνει. Βέβαια, η απόδοση πολιτικών ευθυνών είναι πλέον γι’ αυτούς ψωμοτύρι, γελάνε. Μόνο οι ποινικές ευθύνες θα τους έκαναν να το σκεφτούν. Ποινικές ευθύνες γι’ αυτούς που βλάπτουν τη Χώρα, που μας οδηγούν στην άβυσσο της οικονομικής εξαθλίωσης, στο όνειδος της πολιτικής υποτέλειας, που υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας, που γυρίζουν το χρόνο πίσω, πίσω κι απ’ το ’21 ακόμη!

1 σχόλιο:

apneagr είπε...

Μια καλημέρα πέρασα να πω, καλή συνέχεια
apneagr