ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Συνάντηση και χρεωκοπία – Παραίτηση τώρα!

Υπό το βάρος του απόλυτου εκτροχιασμού του κρατικού προϋπολογισμού το Μάϊο (με τα έσοδα να παρουσιάζουν μείωση κατά 15,8%, τις δαπάνες αύξηση κατά 22,4%, και το έλλειμμα αύξηση κατά 80,5%! - στα 3.319 εκατ. ευρώ, από 1.839 εκατ. ευρώ, το Μάιο του 2010) συναντάται σήμερα ο Πρωθυπουργός με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Το αξίωμα του Πρωθυπουργού είναι ιδιαίτερα βαρύ, το πρόσωπο που το ενσαρκώνει, Γ. Παπανδρέου, αδύναμο, και ανεπαρκές να σηκώσει το βάρος. Μαθημένος, τριάντα χρόνια τώρα, σε φτηνά πολιτικά παιχνίδια, ετοιμάζεται κάτι να σκαρώσει. Να αποποιηθεί των ευθυνών του, να ελιχθεί, να επιπλεύσει και να διασωθεί προσωπικά, ενώ η χώρα βυθίζεται.
Αν διαθέτει έστω και ελάχιστα ψήγματα λογικής και φιλοτιμίας, αν δεν είναι τελείως χαλασμένος, μια και μόνη λύση είναι δυνατή. Να παραδεχτεί την αδυναμία του και να παραιτηθεί!
Το οποιοδήποτε «παιχνίδι» εκ μέρους του θα θεωρηθεί πράξη προδοσίας και θα αντιμετωπιστεί αναλόγως...

Δεν υπάρχουν σχόλια: