ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Επιστράτευση των ταραξιών του καθεστώτος

Διαβάζω από το ρεπορτάζ: «Αντεγκλήσεις μεταξύ αγανακτισμένων και ομάδων αναρχικών. Βροχή από δακρυγόνα έξω από τη Βουλή, Ομάδες αναρχικών έριξαν μολότοφ εναντίον αστυνομικών απέναντι από τη «Μ. Βρετανία». Συγκρούσεις
 μεταξύ ομάδας αντεξουσιαστών και «αγανακτισμένων» μπροστά στη Βουλή. Διαδηλωτές προσπαθούν να απωθήσουν κουκουλοφόρους έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα, κλπ»
Είναι φανερό, το καθεστώς ευρισκόμενο σε απόγνωση και μην αντέχοντας το βάρος της λαϊκής αποδοκιμασίας, επιχειρεί να θολώσει το τοπίο, να δημιουργήσει σύγχυση και να υπονομεύσει τις εκδηλώσεις στο Σύνταγμα, εκδηλώσεις που διακρίθηκαν και επιβλήθηκαν στη λαϊκή συνείδηση με το ήθος τους και τον άδολο πατριωτισμό τους. Τελευταία τους λύση, η επιστράτευση των κουκουλοφόρων, αντεξουσιαστών ή αναρχικών, των γνωστών αγνώστων, επαγγελματιών ταραξιών, που τους χρησιμοποιούν κάθε φορά που δυσκολεύονται ή αισθάνονται ότι οι εξελίξεις τους ξεπερνούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: