ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Υποβάθμιση από κινεζικό οίκο αξιολόγησης!

"Στη βαθμίδα CCC από τη βαθμίδα BΒ υποβάθμισε σήμερα την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας ο κινεζικός οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Dagong."

Ακόμη και οι Κινέζοι μας πήρανε είδηση... 
Αυτά ας τα δουν εκείνοι που προτείνουν προσφυγή στην Κίνα για δάνεια, και άλλα τέτοια (φαιδρά).
Δυστυχώς σ' αυτόν τον δύσμοιρο τόπο κανείς δεν έχει το θάρρος να ζητήσει περιορισμό των κρατικών δαπανών. Όλοι προτείνουν τρόπους εξεύρεσης χρημάτων στο εξωτερικό, πρωτοστατούσης της Κυβερνήσεως του κ. Παπανδρέου, με υποθήκευση της χώρας βέβαια. Απλά διαφωνούν στο ποιός θα είναι αυτός στον οποίο θα πουληθούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: