ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Γ. Ραγκούσης: Στο μέσο ενός πρωτόγνωρου πολέμου οικονομικής επιβίωσης!

«Η χώρα βρίσκεται σήμερα στο μέσο ενός πρωτόγνωρου πολέμου οικονομικής επιβίωσης», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται ο προϋπολογισμός του 2011.
Ο κ. Ραγκούσης τόνισε πως «δεν έχουμε πια περιθώριο για μισόλογα, οφείλουμε να πούμε την αλήθεια όσο ''μαλώτρα'' και αν είναι» και επεσήμανε πως το πρόβλημα της χώρας είναι το χρέος.
Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών επεσήμανε πως «φτάσαμε στο οριστικό και αμετάκλητο τέλος και του μεταπολεμικού μοντέλου ανάπτυξης, αλλά και του πελατειακού κράτους της μεταπολίτευσης», σημειώνοντας πως «το δίλημμα της ιστορικής ευθύνης είναι ένα και είναι αμείλικτο: υποταγή ή σύγκρουση».
Όπως είπε, «για τον Πρωθυπουργό, για την κυβέρνηση, για την Κοινοβουλευτική Ομάδα, για εμάς, το δίλλημα απαντήθηκε: Και η απάντησή μας αυτή είναι οριστική, είναι απροϋπόθετη, είναι ξεκάθαρη. Σύγκρουση μέχρις εσχάτων».
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1913098

Λόγια, λόγια, λόγια (και αλογία). Άναρθρες κραυγές...
Ενώ δεν κάνουν τίποτα, λένε ότι κάνουν τα πάντα.
Ροκανίζουν το χρόνο και δεν έχουν στο νου τους τίποτα άλλο από τον εαυτό τους.
Για να δικαιολογηθούν λένε ότι το πρόβλημα είναι το χρέος, ενώ το πρόβλημα είναι το έλλειμμα και η καταστροφή της παραγωγικής μηχανής.

Λένε ότι οφείλουνε να πούνε την αλήθεια, αλλά δεν τη λένε!
Σκούζουνε μόνο και εκβάλλουν άναρθρες κραυγές.
Το καθεστώς σφαδάζει...
Ακούγονται πλέον οι οιμωγές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: