ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Οι εκλογές της Απάτης

Απόστολος Πιερρής

Το άθλιο Καθεστώς της ξενόδουλης Φαυλοκρατίας υποχρεώθηκε από τους ξένους κυρίους του να προκηρύξει τις γελοίες εκλογές της 6ης Μαΐου. Το Καθεστώς των Ευρωπαϊστών Πιθήκων νομίζει ότι έτσι μπορεί να αποκτήσει την τυπική νομιμοποίηση για να συνεχίσει την επαίσχυντη ύπαρξή του. Αλλά άλλες είναι οι βουλές των Κυρίων του.

Ήταν γνωστό ευρέως και βαθέως εντός και εκτός χώρας ότι το ΝεοΕλληνικό Κατεστημένο είναι παντελώς ανίκανο, απίστευτα μικρόνοο, απροσμέτρητα ποταπό και διεφθαρμένο, κουτοπόνηρο, απέραντα αξιοπεριφρόνητο, σιχαμένο. Η διαφορά τώρα είναι ότι ισχυρές ηγετικές ομάδες του Ευρωπαϊκού χώρου με εστιακό επίκεντρο την ηγεμονική Γερμανία έχουν κρίνει ότι οι δουλόφρονες πίθηκοί του εδώ δεν τους χρησιμεύουν σε τίποτε αλλά αντιθέτως αποτελούν βάρος και προκαλούν αρνητική ροπή στις ευρωπαϊκές εξελίξεις. Χρησιμοποίησαν τον διαρρεύσαντα χρόνο από την έκρηξη του Ελληνικού ζητήματος το φθινόπωρο του 2009 για να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα των χωρών τους και των ισχυρών παραγόντων αυτών των χωρών από το Ελληνικό μίασμα.
 Με τη νέα Δανειακή Σύμβαση και τους συνοδευτικούς όρους της στο Μνημόνιο ΙΙ, το βάρος της χρεωκοπίας έπεσε αμέσως ή εμμέσως, τώρα ή στο μέλλον, πάνω στην Ελληνική Κοινωνία για γενεές. Η χρεωκοπία, με τον χρόνο και τον τρόπο που έγινε, έπληξε κατακέφαλα τα Ελληνικά Ασφαλιστικά Ταμεία και τις Ελληνικές Τράπεζες λόγω της «πατριωτικής» βαρύτατης έκθεσης τους στα βρωμερά σκουπιδομόλογα του Ελληνικού Κράτους. Την επανακεφαλαιοποίησή τους θα την πληρώσει η κοινωνία των δημιουργών. Επιπλέον βαρυνόμαστε με τα νέα κρατικά δάνεια, αντί των ιδιωτικών. Και υποθήκευσε η δοσιλογική κυβέρνηση Ελληνική περιουσία δημόσια, ακόμη και   ιδιωτική, όση εμπλέκεται σε τραπεζικά δάνεια. Και υποδούλωσε την χώρα στους κρατικούς δανειστές (που σημαίνει όχι μόνο απόλυτη οικονομική αλλά και πολιτική εξάρτηση) υπάγοντας τα νέα ομόλογα και την δανειακή σύμβαση στο Αγγλικό δίκαιο.
Το γεγονός είναι μοναδικό παράδειγμα χρεωκοπίας στην ιστορία που έγινε υπέρ των δανειστών αντί υπέρ των δανειζομένων!
Η αποκρουστική αθλιότητα του ΝεοΕλληνικού Δοσιλογικού Καθεστώτος δεν έχει όρια.
Εξαπάτησε την Κοινωνία υποσχόμενο ότι το Μνημόνιο Ι χρειαζόταν για να αποφευχθεί η χρεωκοπία, ενώ την ίδια στιγμή δούλευε με σκοπό την μεταχρονολογημένη χρεωκοπία για να κερδίσουν χρόνο οι ξένοι επενδυτές ώστε να ξεφορτωθούν τα αποπατικά ομόλογα του Ελληνικού Κράτους που κατείχαν για πολιτικούς λόγους και παρά την οικονομική λογική. Όταν οι διαπλεκόμενοι θεσμικοί του Ευρωπαϊκού Συστήματος μετέφεραν τη σαβούρα τους στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και εξασφαλίστηκαν όσο ήταν δυνατόν οι άλλες επισφάλειες προβληματικών χωρών της Ευρωζώνης, τότε επιβλήθηκε η χρεωκοπία και το Μνημόνιο ΙΙ. Χρεωκοπία που όπως είπα θα πληρώσουν οι δανειζόμενοι!
Τώρα λοιπόν το καταπυγικό Καθεστώς της χώρας κάνει αυτό που ορκιζόταν ότι δεν θα κάνει, ενώ το προετοίμαζε με τους ξένους κυρίους του, για να αποτρέψει τάχα την έξοδο της χώρας από το ΕυρωΣύστημα. Αλλά τώρα πια η τύχη της Ελλάδας δεν επηρεάζει το Ευρωσύστημα, το οποίο έχει εν πολλοίς και πρώτοις ανοσοποιηθεί έναντι κάθε δυσμενούς εξελίξεως σε μας.
 Οι κουτοπόνηροι πίθηκοι του Καθεστώτος νόμισαν ότι κάνοντας τον δούλο στους ξένους θα σωθούν. Δεν λογάριασαν ότι η αισχρή και φαύλη δουλοφροσύνη μπορεί να είναι κατά καιρούς (όχι πάντα) χρήσιμη στους δεσπότες αλλά ποτέ δεν είναι συμπαθής ούτε αξιόπιστη ούτε υπολογίσιμη ούτε ανεκτή. Όλοι περιφρονούν τον χαμερπή ηλίθιο προδότη, ακόμη και οι προσωρινά ωφελούμενοι από αυτόν. Και μόλις εκπληρωθεί ο ρόλος του (βραχύβιος και ασήμαντος πάντα) τον ποδοπατούν με ευχαρίστηση δική τους και εις ηδονήν του σύμπαντος κόσμου. Να είναι συνεχώς ωφέλιμο ένα ανίκανο και φαύλο καθεστώς καταπιεστικό της κοινωνίας είναι των αδυνάτων αδύνατον. Τέτοια συστήματα έχουν πάντα την τύχη των αντίστοιχων καθεστώτων του Σαντάμ, του Μουμπάρακ, του Καντάφι, του Ασάντ. Χρησιμοποιούνται προς καιρόν και αποπτύονται εν καιρώ μετά βδελυγμίας. Και έτσι είναι δίκαιο.
Οι ξένοι επέβαλαν λοιπόν το εξάμβλωμα των εκλογών της 6ης Μαΐου για να εκθέσουν το Καθεστώς. Κάθε φορά ζητούν και περισσότερα και αδυνατότερα. Και θα συνεχίσουν έτσι. Ξέρουν ότι το Καθεστώς θα λέει εμετικά ναι σε όλα. Απλώς περιμένουν πότε η Κοινωνία μας θα ανατρέψει το ολέθριο Καθεστώς. Και τότε θα συνεννοηθούμε οι Δημιουργοί της Κοινωνίας με τους ξένους επί νέας βάσεως και από νέα αρχή.
Και αυτό είναι το καίριο και κρίσιμο ζήτημα. Χρειαζόμαστε ως κοινωνία των Δημιουργών ασυνέχεια στην κρατική υπόσταση της Ελλάδας για να διαρρήξουμε τις δεσμεύσεις του Καθεστώτος και να απελευθερώσουμε τη χώρα από τα βάρη που αυτό επισυσσώρευσε πάνω μας.
Το θέμα είναι καθαρό και απλό. Πρέπει να υπάρξει τομή για να μην αναλάβουμε ως δημιουργοί του Νέου Κράτους τις υποχρεώσεις του Παλαιού, του Κράτους της παλαιοκομματικής Φαυλοκρατίας. Η τομή χρειάζεται να είναι αποφασιστική, ριζική και πλήρης. Έτσι θα είναι λειτουργική στο εσωτερικό, πειστική στο εξωτερικό, αποτελεσματική μέσα και έξω.
Τομή Κρατικής Ασυνέχειας και Εκλογές του καθεστώτος είναι ασυμβίβαστα και αντιφατικά πράγματα. Εκλογές θα πει συνέχεια της πολιτικής οντότητας της Ελλάδας, άρα ανάληψη των ευθυνών και υποχρεώσεων της απεχθούς Αναξιοκρατίας, ακόμη και στην περίπτωση που σηματοδοτούν μεταβίβαση ευθύνης σε σοβαρότερους σχηματισμούς από τα απολύτως απαξιωμένα δύο «μεγάλα» μικρότατα και μικροπρεπή κόμματα. Συνεπώς οι Εκλογές τώρα είναι μία απάτη του Καθεστώτος για να εγκλωβίσει τους απλούστερους πολιτικά.
Το βασικό θέμα για τους Δημιουργούς της Κοινωνίας είναι ο εξειδικευμένος χαρακτήρας της απαραίτητης Τομής Ασυνέχειας. Αλλά πριν από τη διάρθρωσή του, και εις προετοιμασία της, να διαπομπεύσουμε επίσημα την Απάτη των Εκλογών της 6ης Μαΐου.
Μια μορφή με πολλά σχήματα η ουσία της Απάτης τους. 
Μορφή μία: Οι εκλογές είναι Απάτη γιατί δεν είναι αυτό που φαίνεται.
 Σχήματα πέντε:
1) Οι Εκλογές είναι Απάτη γιατί επιβλήθηκαν από τους Ξένους Κυρίους του Καθεστώτος και της Παλαιοκομματικής Φαυλοκρατίας του.
2) Οι Εκλογές είναι Απάτη γιατί αντικειμενικά συνεχίζουν το αδιέξοδο του ολέθρου αντί να κάνουν Τομή Ασυνέχειας.
3) Οι Εκλογές είναι Απάτη γιατί απολύτως τίποτε σημαντικό δεν εξαρτάται από αυτές.
Το Καθεστώς κατέστρεψε τη χώρα. Πολιτιστικά, Στρατηγικά, Οικονομικά. Και η πολιτική Φαυλοκρατία εξαπατά την κοινωνία, ως προς το αδήριτο αυτό γεγονός της καταστροφής. Οι εξελίξεις από το 2009 είναι απλώς η διαδικασία καταστροφής. Το άθλιο Καθεστώς, αλυσοδεμένο στο άρμα του πιθηκήσιου Ευρωπαϊσμού του, πράττει τα επιτασσόμενα από τα Ευρωπαϊστικά Κέντρα με γνώμονα το συμφέρον του Ευρωπαϊσμού και όχι του Ελληνισμού. Όσο το Καθεστώς παραμένει βραχνάς, έστω και ξεδοντιασμένος βραχνάς, πάνω στην Κοινωνία των Δημιουργών, θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των κυρίων του.
Το Καθεστώς είναι ξένο σώμα στον Ελληνικό χώρο. Οι Καθεστωτικοί είναι οι πραγματικοί Μετανάστες στη χώρα. Δεν είναι πατρίδα τους η Ελλάδα. Ο Ευρωπαϊσμός είναι η ιδεολογία τους και η πολιτική τους. Και αυτός ο Ευρωπαϊσμός μας κατέστρεψε. Γιατί Ελληνισμός και Ευρωπαϊσμός είναι αντιφατικά πράγματα. Αγεφύρωτο χάσμα τα χωρίζει. Το Ευρωπαϊκό ρούχο δεν μας κάνει στο φως και τον αέρα μας. Οι βαρείς κανόνες ενός τεχνητού συστήματος εξουθενώνουν τη δημιουργικότητά μας. Οι αξίες μας είναι αντιδιαμετρικές προς τις Ευρωπαϊστικές: αυτές περιστρέφονται περί την ομαδική συνέργεια, οι δικές μας περί την ατομική αριστεία. Ηθική και Αισθητική αποκλίνουν: αυτοί προς το επιβαλλόμενο καθήκον, εμείς προς την αυτοτελείωση, αυτοί προς το άπειρο του συναισθήματος, εμείς προς το πέρας της μορφής. Ο τρόπος σκέψης τους ξεκινά από το Υποκείμενο και τη βούληση, ο δικός μας από το ον και την αναγκαιότητα της τελειότητας.
Ο θεμελιώδης λόγος της παταγώδους και καθολικής αποτυχίας του ΝεοΕλληνισμού είναι ο Ευρωπαϊσμός των ηγετικών ομάδων της χώρας. Η στενότερη σύνδεση της Ελλάδας με το Ευρωπαϊστικό Σύστημα που δρομολογήθηκε από το Δοσιλογικό Καθεστώς μεταπολεμικά έδρασε καταλυτικά και πολλαπλασιαστικά για να προκαλέσει τον όλεθρο που βιώνουμε σήμερα. Η τερατώδης σύνδεση έλαβε χώρα σε τρεις κύριες φάσεις: το 1955, το 1981 και το 2002. Και οδήγησε σε τρομακτική ήττα την Ελλάδα, στρατηγική εκμηδένιση, οικονομική χρεωκοπία και εθνικό εξευτελισμό.
Καθεστώς και Ευρωπαϊσμός πάνε μαζί. Και αποσαθρώνονται μαζί.
Όσο το Δοσιλογικό Ευρωπαϊστικό Καθεστώς συνεχίζει να ρίχνει την αηδιαστική σκιά του στη χώρα και την κοινωνία, θα συνεχίζουμε να ζούμε με την κόπρο αυτού του Αυγεία. Για να ξεπλυθούμε από τα αίσχη υποτέλειας και φαυλότητας του Καθεστώτος χρειαζόμαστε Ηράκλεια λύση, έναν καθαρτήριο ποταμό ξεμαγαρίσματος, μια Τομή Ασυνέχειας, τη ΜέγΑλεξάνδρεια λύση του Γόρδιου Δεσμού.
Οι Εκλογές της 6ης Μαΐου επιβλήθηκαν από Έξω. Προωθούνται από την επαίσχυντη εγχώρια Φαυλοκρατία ως μέσον της εξακολουθητικής προδοτικής ασχημίας της.
Οι Εκλογές είναι Απάτη και για κομματικούς λόγους. Τα Δύο «Μεγάλα» Κόμματα του Καθεστώτος κείνται ερείπια γελοιότητας. Έχουν τελείως απαξιωθεί στα μάτια και στο αίσθημα της Κοινωνίας. Και οι αρχηγοί τους τυποποιούν και διατρανώνουν αυτήν την απαξίωση. Είναι ολόκληρα βουτηγμένα στο Ψεύδος, στην Ανικανότητα και στη Διαφθορά. Τα φαιδρά καμώματα αυτοδικαιολόγησης των τερατουργημάτων τους τα γελοιοποιεί καθημερινά, όπως και ο ξύλινος λόγος τους και η απύθμενη αναισθησία τους. Έχουν μετατρέψει την πολιτική κονίστρα σε χοιροστάσιο αναλγησίας, ηλιθιότητας και πώρωσης. Δεν αξίζει τον κόπο να μιλάμε για αυτές τις καραγκιοζίστικες καρικατούρες πολιτικών σχηματισμών.
Υπάρχει μια ποικιλία μικρότερων, αλλά πολύ μεγαλύτερης σημασίας,  συγκροτήσεων με ποικίλη συμμετοχή στην αλήθεια της πραγματικότητας, αλλά κερματισμένη. Δεν ισοπεδώνω την διαφορετικότητά τους. Μερικά από αυτά τα κόμματα λένε την αλήθεια, αλλά όχι όλη την αλήθεια. Λείπει η συνολική σύνθεση όλων των απαραίτητων παραγόντων Τομής. Οι Ελεύθεροι Έλληνες τολμούν πέρα από τα γλοιώδη όρια του καθεστωτικού καθωσπρεπισμού, επέκεινα στον Λόγο του όντος. Άλλα κόμματα είναι ουτοπιστικά, με ευχολόγια Ευρωπαικής «Πρεπολογίας» στην θέση του ρωμαλέου πραγματισμού της Ελληνικής Πολιτικής Οντολογίας. Ή αναλώνονται σε παλαιογερμανοτραφή ιδεοληψία. Ενώ άλλα είναι απλά καιροσκοπικά.
Διεσπαρμένη είναι προς αυτά τα κόμματα και η απόκριση των Μεγάλων Αριθμών. Και επιπλέον η γενικευμένη αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος τα μιαίνει και αυτά. Ουδείς εχέφρων εμπιστεύεται τη στάση τους, ή εν πάση περιπτώσει τη συμπεριφορά των βουλευτών τους, στη νέα Βουλή, αν πρώτα δεν συντριβεί το κεφάλι του φιδιού, ο Ευρωπαϊσμός του Καθεστώτος, και δεν ξεριζωθεί το Καθεστώς ολοσχερώς.
Τέταρτος λοιπόν λόγος Απάτης:
4) Οι Εκλογές είναι Απάτη γιατί οι προσφερόμενες εκλογικές επιλογές είναι ή κατάφωρα κουρελούδες ή οδυνηρά ανολοκλήρωτες ή φαντασιακές.
Και ακόμη, προφανώς:
5) Οι Εκλογές είναι Απάτη γιατί διεξάγονται υπό συνθήκες εμετικής καθεστωτικής προπαγάνδας μέσω των εξωνημένων Κεντρικών αντ-εθνικών ΜΜΕ. Οι Εκλογές είναι ανελεύθερες.
Και τέλος:
6) Οι Εκλογές αυτές είναι Απάτη γιατί ακυρώνουν τους Δημοκρατικούς όρους ενός ελεύθερου συστήματος.
Στην Δημοκρατία ο Λαός ως κυρίαρχοι πολίτες αποφασίζει για την πολιτική της χώρας, την οποία η πολιτική εξουσία υποχρεούται να ακολουθήσει και μάλιστα επιτυχώς. Το Βουλευτικό εξειδικεύει στην νομοθεσία την επιλεγμένη πολιτική, το Εκτελεστικό την εφαρμόζει και το Δικαστικό κρίνει την τήρηση του Νόμου (του Συντακτικού Πλαισίου και των Νόμων) της Πολιτείας κατά την Βουλευτική και Εκτελεστική λειτουργία, καθώς και στην ιδιωτική δραστηριότητα.
 Στις εκλογές αυτές όμως η πολιτική έχει αποφασισθεί εκτός της χώρας, και οι δουλόφρονες αρχηγοί των δύο Μεγάλων κομμάτων την έχουν προσυπογράψει δεσμευόμενοι ότι θα την ακολουθήσουν και πέρα από τον τάφο! Τρομοκρατία επίσημη ασκείται για την αποδοχή αυτής της γελοίας πολιτικής, στην οποία επιστρατεύονται και ουδέτεροι θεσμικά παράγοντες όπως η Διοικητική Ρόμπα της Κεντρικής Τράπεζας εις σκυτίνην επικουρίαν της άλλης πρώην Κεντροτραπεζικής και νυν Πρωθυπουργικής Ρόμπας. Ο Κυρίαρχος και Ανεύθυνος Λαός απειλείται από τους Υπεύθυνους της καταστροφής της χώρας με λιμούς, λοιμούς και καταποντισμούς αν δεν επικυρώσει την προκαθορισθείσα πολιτική. Αυτό αφ’ εαυτού κάνει τις εκλογές της 6ης Μαίου εκλογές ολοκληρωτικού καθεστώτος. Οι εκλογές αυτές δεν είναι ελευθερες και δεν είναι δημοκρατικές. Είναι μαφιόζικη επικυριαρχία.     
Συμμετοχή στις Εκλογές της Απάτης σημαίνει εξαπάτηση ασχέτως αγαθής προαιρέσεως. Γιατί χωρίς Τομή Ασυνέχειας Νέα Αρχή δεν γίνεται ο,τιδήποτε άλλο και να μπορούσε να γίνει. Και οι Δημιουργοί της Κοινωνίας θέλουμε την Αναζωογόνηση της Νέας Αρχής με Νέο Πνεύμα Ελληνικό.
Θα εξειδικεύσω τη διάρθρωση της Αναγκαίας Τομής Ασυνέχειας στο επόμενο κείμενο παρουσιάζοντας την ολοκληρία των παραγόντων που συνθέτουν την Νέα Στρατηγική Αναγέννησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: