ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Να τιμωρήσουμε το μυσαρό Καθεστώς

Απόστολος Πιερρής

Ο βόρβορος του δυσθάνατου Καθεστώτος πνίγει την χώρα.
Κυλινδείται το Καθεστώς Κατοχής φρικτά αικιζόμενο από τις μεγαλοδύναμες Εριννύες μέσα στον βούρκο της άθλιας ανικανότητας και ξενοδουλείας του.Ποταποί, γελοίοι, προδότες και δοσίλογοι, ψεύτες και λωποδύτες, αυτοί που παριστάνουν τις ηγετικές ελίτ κυβερνώντας τον τόπο, αυτοί που κάθονται στον σβέρκο της κοινωνίας των δημιουργών, ελεεινά παράσιτα της διαπλοκής, ανθέλληνες μέχρι το μεδούλι των κοκκάλων τους.

Πίθηκοι αυτοί των Ευρωπαϊστών κυρίων τους, λένε συναντήσεις και διαπραγματεύσεις την περιφορά τους σαν σε τσίρκο: γελάει και αηδιάζει ο κόσμος με την προσπάθειά τους να μιμηθούν τις όλο και δυσκολότερες κινήσεις που τους βάζουν να κάνουν οι θεατές!

Ο Ευρωπαϊσμός του Καθεστώτος Κατοχής της Χώρας την κατέστρεψε από το 1835 ως σήμερα με αποκορύφωμα την εναγή, καταραμένη Μεταπολίτευση. Μας κατέστρεψε την χώρα ως Σύστημα ιδεολογίας και δομής και πρακτικής.

Οι δημιουργοί της ερχόμενης Νέας Ελλάδας θέλουμε Ελευθερία και Ελληνισμό.

Εμείς με την ταυτότητά μας θα σταθούμε στα πόδια μας και με τον δικό μας τρόπο θα δυναμώσουμε σε ένα διεθνές περιβάλλον του οποίου το Ιστορικό Άνυσμα ευνοεί τα οικεία μας συγκριτικά πλεονεκτήματα.


Και πρώτα να τιμωρήσουμε το μυσαρό Καθεστώς.
Δεν υπάρχουν σχόλια: