ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Κάθε ώρα παραπάνω παραμονής τους ζημιώνει την Ελλάδα.


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Λ. ΠΙΕΡΡΗΣ

 Τρισυπόστατο είναι το Καθεστώς Κατοχής στην Ελλάδα. ‘Οργανό του η Κυβέρνηση Quisling και το Μωρό Κοινοβούλιο.
Οι τρείς υποστάσεις:
Οι Ολιγάρχες.
Οι Προδότες.
Και οι Ανίκανοι.
Οι υποστάσεις επικοινωνούν στο συστημικό Κύκλωμα της Διαφθοράς υπό διάφορα προσωπεία: οικονομικά, πολιτικά, δημοσιογραφικά, ακαδημαικά, εκκλησιαστικά. Συναποτελούν τις elites της αναριστείας. Συλλήβδην είναι η Ηγετική Αναξιοκρατία. Δορυφορούνται από Μωρές Παρθένες της Διαφθοράς.
Μία η κοινή φύση και ουσία του Τρισυπόστατου: Πιθηκικός Ευρωπαισμός.
Ως Ευρωπαιστές είναι βαθύτατα Ανθέλληνες.
Ως Πίθηκοι είναι αηδώς Γελοίοι.
Ένας ο ιδιοχαρακτήρας της ανηθικότητάς τους: απύθμενη Αναισχυντία.
Είναι απαταιώνες: ψεύδονται κατάφωρα σε κάθε τι που λένε.
Είναι ύπουλοι: κοροιδεύουν σε κάθε τι που πράττουν.
Την απάτη και την υπουλία την λογαριάζουν για πονηρία.
Είναι δοσίλογοι: συνεργάζονται με τον εχθρό που καταστρέφει την ανεξαρτησία και κυριαρχία της χώρας.
Είναι προδότες: προδίδουν την ανεξαρτησία και κυριαρχία της χώρας.
Θέλουν την Ελλάδα επαρχία μιας Ευρωπαιστικής Διακυβέρνησης.
Είναι κοπροδοσίλογοι και κοπροπροδότες: θέλουν την Ελλάδα υποβαθμισμένη επαρχία μιας Ευρωπαιστικής Διακυβέρνησης.
Η οικονομική τους πολιτική καταστρέφει την εθνική οικονομία. Θέλουν να ξεπουλήσουν τα οικονομικά στοιχεία μας. Ξεχνούν ότι κανένας δεν επενδύει σε ερειπιώνες, όχι, ούτε και αντί πινακίου φακής. Μόνο οι εχθροί της κοινωνίας, της χώρας και του έθνους μας θα επενδύσουν στα πράγματα του Καθεστώτος Κατοχής. Και τους προειδοποιούμε: θα τους το φυλάμε αν το κάνουν. Θα τους το φυλάμε με ανήκεστη εχθρότητα. Περιμένουμε να δούμε ποιος θα τολμήσει!
Αλλά η μωρία δεν περισσεύει στις ηγεσίες του κόσμου, ούτε φυσικά στις ελεύθερες παντοειδείς αγορές.
Το Καθεστώς της Προδοσίας και Μωρίας έχει καταντήσει την χώρα ένα απομονωμένο χωρίο του παγκόσμιου συστήματος. Η Ελλάδα είναι μια Βόρεια Κορέα. Δεν υπάρχουν ενεργές σχέσεις και λειτουργικές δοσοληψίες μεταξύ της χώρας και του Κόσμου – μόνο η διασωλήνωση προς τον Ευρωπαικό Λαβύρινθο με την στρόφιγγα παροχής στα χέρια του Μινώταυρου. Όλες οι βασικές ενέργειες της χώρας επιτελούνται αποκλειστικά μεταξύ των μελών του Καθεστώτος, σε μια ασφυκτική διαπλοκή της απόγνωσης και του πανικού. Οι Μωροί και Προδότες ασελγούν σε μια ατέλειωτη αιμομιξία μικρών παρεών. Βυθίζονται στην Κόπρο του Αυγείου του Καθεστώτος Κατοχής.
Σκεύη της περιφρόνησης εκτός Ελλάδας, και της οργής εντός.
Χειρότεροι από του Μνηστήρες εκείνους της Οδύσσειας, αυτοί της Οδύσσειας του Ελληνισμού περιφέρουν σε ολοέν στενότερους κύκλους την ασχήμια και την ανανδρεία τους.
Κατατρώγουν τα απεχθή παράσιτα το βιός του Ελληνισμού, την πνευματική και υλική μας δημιουργική ενέργεια.
Τους αρνούμαστε ολοσχερώς.
Τους εκμηδενίζουμε.
Δεν ακούμε ό,τι κι αν λένε και πράττουν.
Δεν ακολουθούμε ό,τι κι αν λένε και πράττουν.
Η Κοινωνία των Δημιουργών, ο γνήσιος Λαός του Ελληνισμού, υπεύθυνοι για τα Πεπρωμένα του Έθνους, δεν ακούμε τι λένε και δεν βλέπουμε τι πράττουν. Τους αγνοούμε. Είναι σκύβαλα Εριννυών.
Κι όταν μας ξεφεύγει και ακούμε και βλέπουμε τους κορδακισμούς των πιθήκων – ακόμη καλύτερα: πιστεύουμε και κάνουμε το αντίθετο από ό,τι λένε και κάνουν.
Τετέλεσται.
Πάντες οίδασι, ούτοι δε ουκ οίδασι τι ποιούσιν.
Τους έχουν ξεγράψει οι πάντες.
Κάθε ώρα παραπάνω παραμονής τους ζημιώνει την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: