ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

«Ο Οδυσσέας ήρθε και κρύβεται»


Απόστολος Λ. Πιερρής

Η χώρα και καταστρέφεται και δεσμεύεται. Και εξαθλιώνεται και υποδουλώνεται. Η κοινωνία οδηγείται σε λαβύρινθο απόγνωσης δεκαετιών, σε θλίψη γενεών. Ο λαός υποφέρει.
Οργή αμείλικτη συσσωρεύεται.
Η Κατάρα του Μέλλοντος πάνω στο άθλιο Καθεστώς Κατοχής της χώρας και στην Κυβέρνηση Quisling είναι βαρύτερη από την δική μας Κατάρα, των Δημιουργών της Κοινωνίας του Λαού. Μα βαρύτερη από όλες είναι η Κατάρα του Παρελθόντος του Ελληνισμού.
Η συλλογική Κατάρα θα πιάσει.
Πιάνει.
Οι Εριννύες στήνουν δείπνο με τα κουφάρια τους.
Αλοίμονο στους Προδότες.
Περιγελώμενοι και μαστιγούμενοι, καταφρονούμενοι και δακτυλοδεικτούμενοι και από αυτούς τους Κυρίους τους περιφέρονται εκτός Ελλάδας, εντος δε περιφρουρούμενοι από κουστοδίες πραιτωριανών.
Μικραίνει συνεχώς ο  κύκλος γύρο τους.
Η κοινωνία τους έχει περιφράξει στην αυλή της επισημοκρατίας τους.
Η Οδύσσεια του Νέου Ελληνισμού τελειώνει.
Οι μωροί Μνηστήρες κορδακίζονται, οι πονηροί τρέμουν και υπεκφεύγουν. Ο Οδυσσέας ήρθε και κρύβεται.  
Η ώρα έρχεται που ο Ελληνισμός θα επανέλθει στα ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: