ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

Το χρέος των βουλευτών είναι να πουν ΟΧΙ!

Γεώργιος Στάικος

Ζούμε, τις τελευταίες ημέρες, την τελική φάση του από διετίας συντελούμενου σε βάρος της χώρας μας εγκλήματος. Η Ελλάδα οδηγείται πλέον σε πλήρη εξουθένωση και παράδοση στα άγρια θηρία της ανοικτής χρεωκοπίας με ευθύνη του εκφυλισμένου γόνου μιας πολιτικής δυναστείας που κινήθηκε με ταπεινά προσωπικά ελατήρια, χρησιμοποίησε συστηματικά το ψεύδος, εκμεταλλεύτηκε τον τόπο και την ευπιστία του λαού, και παραδίδει ερείπια. Αναπολόγητα; Και βέβαια όχι! Τίποτα δεν μένει και δεν θα μείνει ατιμώρητο. Πάντα, μετά το έγκλημα, έρχεται αδυσώπητη η τιμωρία…


Οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου έχουν σήμερα μοναδική ευκαιρία να πουν ΟΧΙ στον άνθρωπο, που μην έχοντας «βιωματικούς δεσμούς με τη χώρα» (Η Καθημερινή, 29-10-2011, Ο μοιραίος πρωθυπουργός…, Του Χαριδημου Κ. Τσουκα, http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_29/10/2011_460750), χειρίζεται τον Ελληνικό λαό ως πειραματόζωο, σε ανόητα παιχνίδια πολιτικής υπανάπτυξης, στερούμενα λογικής, αντάξια διεστραμμένων εγκεφάλων. Να πουν OXI, σ’ αυτόν και τους περίεργους φίλους του, που διεξάγουν τα καταστροφικά τους πειράματα με ψυχραιμία ανάλογη εκείνης των «γιατρών» των ναζιστικών στρατοπέδων, που χρησιμοποιούσαν τους ανθρώπους ως πειραματόζωα. Πρέπει, οι βουλευτές, να βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι εκπροσωπούν το Λαό και μόνο το Λαό. Να σκεφτούν ότι όταν θα έλθει η ώρα της κρίσεως δεν θα χωράει καμιά δικαιολογία.
Τώρα πλέον είναι ολοφάνερο, σε όλους. Όλοι ξέρουν. Το μόνο που σώζει, μέχρι στιγμής, την κατάσταση είναι η αστείρευτη υπομονή, η άπειρη καρτερικότητα, η ευγένεια του Ελληνικού λαού. Να μην την εκμεταλλευτούν όμως. Να μην την παρεξηγήσουν. Γιατί τότε θα είναι «η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης». Η ευθύνη τους είναι μεγάλη. Καμιά δικαιολογία δεν θα γίνει δεκτή την ώρα της κρίσεως, που δεν θα αργήσει, για όλους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: