ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

25η Μαρτίου 2012


Απόστολος Πιερρής

«Δε δουλεύω για την κυβέρνηση, δουλεύω για τον Ελληνισμό. Δεν αγαπώ την κυβέρνηση, αγαπώ τον Ελληνισμό. Σιχαίνομαι την κυβέρνηση, δε σιχαίνομαι τον Ελληνισμό. Άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση, πέφτω,. σηκώνομαι, όταν νιώθω τον Ελληνισμό. Πονώ για τον Ελληνισμό. για την κυβέρνηση μ’ έρχεται καταφρόνια».
Ίων Δραγούμης, Ο Ελληνισμός μου και οι Έλληνες, Α΄, Μακεδονία 1903, §17.
 
Εαρινή Ισημερία. Ευαγγελισμός της Θεοτόκου. Επανάσταση.

Αρχή Άνοιξης και άνοιγμα στον Έρωτα για το Κάλλος που συνταράζει τη φύση μέχρι τα έγκατά της και την κάνει πλουμιστή πανώρια.
Άνοιγμα και διείσδυση του κτιστού από το Άκτιστο, του δημιουργήματος από τον Δημιουργό. Σύλληψη άμωμος του υπερούσιου Θεού από την κοσμική ύπαρξη γιατί στη ρίζα του φυσικού όντος δρα το κάλλος της απόλυτης τελειότητας.
Άνοιγμα του χώρου και του λαού και του εθνικού πολιτισμού στην ιστορία, Ελευθερία.
Τριπλές διαστάσεις ενός πανίσχυρου συμβόλου.
Ο ΝεοΕλληνισμός ως επίσημο Καθεστώς ασέβησε μεγάλως και προς τις τρεις. Ανάθεμά του.
Εκτόπισε και κατέστρεψε τον αναγωγό Έρωτα του Καλού και τον αγώνα της αριστείας, συστατικά βιώματα του Ελληνισμού, από το φυσικό χώρο τους. Ανάθεμά του.
Αποκόπηκε και από τους δυναμερούς χυμούς του όντος και από το κάλλος της φύσης και από τη λυτρωτική ησυχία που συνέχει δύναμη και ομορφιά στον πυρήνα της ύπαρξης. Ανάθεμά του.
Πρόδωσε το Πνεύμα της Επανάστασης ποδοπατώντας την αρχή της Ελευθερίας και πρόστυχα υποκρινόμενος εθνεγερσία από την Οθωμανική ολοκλήρωση του οικείου χώρου μας για να καλύψει τη ρυπαρή Ευρωποδουλεία του. Ανάθεμά του και τρις ανάθεμά του.
Το Κατεστημένο του ΝεοΕλληνικού Κράτους είναι ένας απεχθής λεκές στην ιστορία μας. Μια Φαυλοκρατία ανίκανη, και γι’ αυτό πρόστυχη, και γι’ αυτό διεφθαρμένη, και γι’ αυτό προδοτική.
Ανάθεμα στους Πιθήκους του Ευρωπαϊσμού, τα περίγελα της οικουμένης. Ανάθεμα στο μωρογέλοιο Καθεστώς της υποτέλειας. Ανάθεμα στους Ανθέλληνες.
Μιαίνουν την Άνοιξη, τώρα στην ιδιαίτερη ώρα της.
Ρυπαίνουν τον Ευαγγελισμό της θείας Ενσάρκωσης.
Λερώνουν τη μνήμη της Επανάστασης με την ασελγή παρουσία τους.
Τι θέλουν οι επίσημοι λακέδες του ευρωπαισμού στην γιορτή μας της Άνοιξης, του Ευαγγελισμού, της Επανάστασης; Τι ζητάει η κόπρος του Αυγεία στα καλά και αγαθά;
Να τους διώξουμε από τα ιερά μας.
Να τους πετάξουμε έξω από την γιορτή μας.

Οι Ερινύες του Πνεύματος και της Ιστορίας του έχουν πιάσει δουλειά από καιρό. Με τη θαυμαστή αναγκαστική τυχαιότητα της δράσης τους μεριμνούν ανεναντίωτες για την Κοσμική Δίκη. Το δοσιλογικό Καθεστώς της Υποτέλειας υποφέρει την ανελέητο Άτη της ύβρης του, μαστιγώνεται ανελέητα από τα φίδια της τιμωρίας. Περιωθούμενοι οι ποταποί από τις Μοίρες ελαύνονται οιστρόπληγες τα πάνδεινα πάσχοντες. Σφαδάζουν οι τιποτένιοι με τη μοιρασιά που τους απέπτυσε στα Τάρταρα. Ζωντανοί νεκροί περιφέρονται ανόσια – και δεν τους οικτίρει ψυχή ζώσα. Βασανίζονται ήδη στο επερχόμενο Καθαρτήριο πυρ.
Οι Δημιουργοί αναλαμβάνουμε τα ηνία των Πεπρωμένων του Ελληνισμού.
Για την αληθινή Άνοιξη της φύσης μας.
Για τον αληθινό Ευαγγελισμό της θέωσής μας.
Για την αληθινή Εανάστασή μας, τρίτη και τελεσιουργό.
Για την αιώνια επιστροφή τώρα στον εαυτό μας.
Δόξα στους αγώνες των Νέων Ηρώων κατά του καθεστώτος Κατοχής.
Δόξα στη σοφία των στοχαστών.
Δόξα στη φρόνηση των ελεύθερων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: