ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Οι ξένοι ανταποκριτές για τα γεγονότα της Τετάρτης στο Σύνταγμα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ρεπορτάζ του Δ. Γαλάνη και της Ε. Ισμαηλίδου, σήμερα στο Βήμα της Κυριακής, με τις κρίσεις και παρατηρήσεις ξένων δημοσιογράφων για τις ταραχές της Τετάρτης στην Πλατεία Συντάγματος.

Ο κ. Πέντρο Χεϊμπάιρου, εικονολήπτης της κρατικής τηλεόρασης της Πορτογαλίας αναφέρει ότι εντυπωσιάστηκε από το ότι «η Αστυνομία παρακολουθούσε τους νεαρούς να καταστρέφουν ό,τι εύρισκαν μπροστά τους και δεν έκανε τίποτα για να τους συλλάβει, το μόνο που έκανε ήταν να ρίχνει δακρυγόνα»!

Ο Γκούντερ Μιούλερ του αυστριακού περιoδικού “Profil”, σημειώνει: «Είχα την ευκαιρία να βρεθώ εντός και εκτός της ελληνικής Βουλής μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, και έμεινα έκπληκτος από τις τεράστιες διαφορές ανάμεσα στους δύο διαφορετικούς κόσμους. Έξω, δεκάδες χιλιάδες πολίτες διαμαρτύρονταν ειρηνικά και δέχονταν τον αναίτιο βομβαρδισμό χημικών. Μέσα, οι βουλευτές συζητούσαν σε ένα εντελώς χαλαρό, σχεδόν εύθυμο ύφος μεταξύ τους, μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου».

Ο κ. Όλαφ Κρίστενσεν, του κρατικού δανέζικου καναλιού TV2 καταλήγει: «Αν συνέβαιναν παρόμοια επεισόδια στη Δανία, θα είχαμε λιγότερα δακρυγόνα και περισσότερες συλλήψεις».

Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι οι κουκουλοφόροι τα σπάσανε για να δικαιολογηθεί η ρίψη των δακρυγόνων και να διαλυθεί η συγκέντρωση των «αγανακτισμένων».

Προτιμούν να καταστρέψουν το Σύνταγμα, την Αθήνα και όλη τη Χώρα, αντί να σταματήσουν τα ψέματα και να συνεννοηθούν με το λαό.
Έννοια τους, και η ώρα που θα λογοδοτήσουν δεν είναι μακρυά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: