ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

ΟΙ ΕΣΧΑΤΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ


Απόστολος Πιερρής


Ο ΝεοΕλληνισμός του Κατεστημένου ζέχνει. 
Βρωμάει η σήψη του Περί Γέλωτος Κρατιδίου, όπως κατήντησε την Ελλάδα το εσωτερικό Καθεστώς Κατοχής. 
Απονευρισμένο σε όλους τους συντελεστές ισχύος, εξαθλιωμένο, ταπεινωμένο σέρνεται καταγέλαστο στους κορδακισμούς του, απεχθές στις ικεσίες του, κακομοίρικο σε κάθε του σπαστική κίνηση.

Το ΝεοΕλληνικό κράτος του Κατεστημένου έχει διασωληνωθεί. Δεν ζει αυτοτελώς. Και το Καθεστώς θέλει να συντηρήσει αυτή την νοσηρή κατάσταση μόνιμα, πάση θυσία! Να μείνουμε διασωληνωμένοι στο «όραμα» της Ευρώπης, που σημαίνει όσους οβολούς προαιρούνται όσοι Ευρωπαίοι προς τον αόμματο. 
Είναι εξευτελιστικό. 
Και κάτι χειρότερο: είναι μάταιο. 
Η προδοσία τους ξεπερνιέται μόνο από την ηλιθιότητά τους. 
Η αποτυχία του ΝεοΕλληνικού πειράματος ήταν αναπόφευκτη. 
Δεν απεμπολείς ατιμωρητί την ταυτότητά σου. 
Η κραταιή Μοίρα άγει τα πράγματα κατά την ιδέα τους. Και αυτοί σφαδάζουν. 
Θεία Δίκη. 
Διέπραξαν οι πίθηκοι και οι (περι)πλανώμενοι παληάτσοι τους έγκλημα καθοσιώσιος κατά του Ελληνισμού. 
Να προσέξουν δε οι Ξένες Δυνάμεις.  
Μην τους σώσουν. 
Γιατί αλλιώς θάχουν τον Λαό και το Πνεύμα και τον Θεό του Ελληνισμού εναντίον τους. Προσέχουμε ποιοι είναι με τους Έλληνες και ποιοι με το Καθεστώς της Φαυλοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: