ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

1. Στις 23 Απριλίου 2010 η Ελλάδα ομολόγησε τη χρεωκοπία της.
2. Η Κυβέρνηση απεμπόλησε την κυριαρχική εξουσία, παραχωρώντας την σε ξένους ειδικούς, υπάλληλους ξένων οργανισμών, και πολιτικούς άλλων χωρών.
3. Η ευθύνη για τη θλιβερή κατάντια της χώρας βαρύνει εξ αδιαιρέτου όλο το πολιτικό σύστημα.
4. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να καταγγείλουμε στον Ελληνικό Λαό τους υπεύθυνους και να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα οδηγήσουν στην έξοδο από το τέλμα.
5. Αναζητούμε τα αίτια της κακοδαιμονίας ήδη στη δημιουργία του Νεοελληνικού Κράτους από τους Βαυαρούς. Το Σύστημα που μας επιβλήθηκε ήταν καταπιεστικό και πολιτιστικά ξένο.
6. Στόχος μας είναι μια Νέα Απελευθέρωση, με Νέο αληθινά Δημοκρατικό Σύνταγμα, που θα υιοθετηθεί από μια Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
7. Θα επιδιώξουμε τη θεσμοθέτηση ενός Συστήματος βασιζόμενου στο τρίπτυχο: Περιορισμένο Κράτος, Δημοσιονομική Υπευθυνότητα, Ελεύθερες Αγορές.
8. Πιστεύουμε στις τρεις μεγάλες αρχές της κλασσικής οργάνωσης της κοινωνίας σε κράτος: Ισονομία, Αξιοκρατία, Ελευθερία.
9. Στοχεύουμε σε ένα κράτος εγγυητή της ζωής, της αριστείας, της περιουσίας, της ανεμπόδιστης ενέργειας, της αβίαστης επιλογής και ελεύθερης πρόσβασης παντού, των ίσων ευκαιριών, της αναλογούσας ευημερίας και της επιδίωξης της μέγιστης αυτοπραγμάτωσης και της ευδαιμονίας των ατόμων.
10. Θεωρούμε κυριαρχικό το δικαίωμα της κοινωνίας να αλλάζει ριζικά το σύστημα διακυβέρνησής της όταν αυτό δεν επιτελεί τον εγγενή σκοπό του.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ο Θρίαμβος του Πνεύματος


Απόστολος Πιερρής

Σβυσμένες όλες οι φωτιές οι πλάστρες μεσ’ τη Χώρα
                                        ***
Γιατί θα ρθη κάποιος καιρός, και κάποια αυγή θα φέξη,
και θα φυσήξη μια πνοή μεγαλοδύναμη – άκου!
Από ποιο στόμα ή από ποιο χάος θα χυθή; Δεν ξέρω.
Μπορεί από την ανατολή, μπορεί κι από τη δύση,
ποιος ξέρει μην απ’ το βοριά, μην απ’ τα μεσημέρια,
τάχα θα βγη απ’ τα τάρταρα, για θα ριχτή από τα’ άστρα;

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

25η Μαρτίου 2012


Απόστολος Πιερρής

«Δε δουλεύω για την κυβέρνηση, δουλεύω για τον Ελληνισμό. Δεν αγαπώ την κυβέρνηση, αγαπώ τον Ελληνισμό. Σιχαίνομαι την κυβέρνηση, δε σιχαίνομαι τον Ελληνισμό. Άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση, πέφτω,. σηκώνομαι, όταν νιώθω τον Ελληνισμό. Πονώ για τον Ελληνισμό. για την κυβέρνηση μ’ έρχεται καταφρόνια».
Ίων Δραγούμης, Ο Ελληνισμός μου και οι Έλληνες, Α΄, Μακεδονία 1903, §17.
 
Εαρινή Ισημερία. Ευαγγελισμός της Θεοτόκου. Επανάσταση.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η Προδοσία του Καθεστώτος της Φαυλοκρατίας και Το Μωρογέλοιον του Ευρωπαισμού Τώρα και της Ένωσης Τότε.


Απόστολος Πιερρής

«Ενώ προ της μεταπολιτεύσεως [του 1843] εκυβέρνων τα της πολιτείας μας οι Λεζουίροι, οι Σμάλτζαι, οι Χες, οι Γραφ, οι Σπις, οι Χιτς και…, σήμερον κυβερνώσι δυστυχώς την τύχην μας και την τύχην ολοκλήρου του ελληνικού έθνους οι γραφείς, οι αντιγραφείς και οι θαλαμηπόλοι αυτών».
Α. Χρυσοβέργης, Η Ελληνική Επανάστασις, Ερμούπολη, 1853, σελ. 56.

Και όντως. Το Κατεστημένο της Ελλάδας είναι ορκισμένο δουλικό του αντιδραστικού Ευρωπαϊσμού. Έτσι γεννήθηκε, συλληφθέν ανόσια στη Βαυαρική Κατοχή. Έτσι έμεινε το ίδιο έναν αιώνα αργότερα: αυτοί ήσαν οι Δοσίλογοι της Κατοχής στον 2ο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πόλεμο. Η ίδια Φαυλοκρατία.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012


Η υπερμεγέθης μικρότητα του καθεστώτος

Του Δημήτρη Θεοδοσίου
 
Αναγγέλθηκε και επίσημα ότι οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου θα διεξαχθούν με την παρουσία σύσσωμης της πολιτικής μας ηγεσίας(;),  υπό το κράτος, ωστόσο, αυστηρών αστυνομικών μέτρων. Ομολογούν οι ανόητοι την απόλυτη απαξίωση στην οποία έχουν περιέλθει, συνεπεία της οποίας αδυνατούν να βγουν στην κοινωνία χωρίς την προστασία πραιτωριανών. Στη δική μου σκέψη δεν φαίνεται να απέχει και πολύ αυτό από την επιβολή στρατιωτικού νόμου στο απώτερο ή στο πολύ άμεσο μέλλον. (Επιτρέψτε μου, να το θεωρώ εν δυνάμει ως ένα είδος άτυπης προαναγγελίας του).